Horoskop

Horoskop za Patuljaste šnaucere

Horoskop za pseHoroskop Patuljastih šnaucera su zapravo samo za zabavu, ali ... oni vam mogu pružiti neke korisne savjete i uvide da bolje razumijete Patuljaste šnaucere u svom domu. Samo zato što Patuljasti šnaucer se ponaša na određeni način (koji čak nije tipičan za pasminu), moglo bi imati veze s njegovim astrološkim znakom? Je li horoskopski znak vašeg patuljastog šnaucera točan?

 

 

 

 

 

Ovan patuljasti šnaucerOVAN ( 21. ožujka – 19. travnja)


Vaš šnaucer pun je energije i nitko ga ne može zaustavit. Voli istraživati nove stvari, radi kojih ponekad upada u nevolje. Vaš šnaucer voli svoju obitelj i s ljubavlju štiti svoj dom.
Sretan broj vašeg šnaucera je 3.

 

 

 

 

 

Bik patuljasti šnaucerBIK (20. travnja – 20. svibnja)


Sporost i otmjenost je moto vašeg šnaucera. Hej, imamo cijeli dan, zar ne? Pa čemu žuriti?! Može biti malo tvrdoglav ali na svoj način.
Sretni broj vašeg šnaucera je 11.

 

 

 

 

 

Blizanac patuljasti šnaucerBLIZANAC (21. Svibnja. – 21. Lipnja)


Ako je vaš pas blizanac u horoskopu njegovo ponašanje svodi se na dva izbora: lajanje ili igranje. Oni nikako ne žele samo ležati uz vas, oni zaista imaju volju za život.
Sretan broj vašeg šnaucera je 5.

 

 

 

 

 

Rak patuljasti šnaucerRAK (22. Lipnja – 22 srpnja)


Moto vašeg šnaucera je „ ne postoji bolje mjesto od doma“. Voli svoju obitelj i u potpunosti je usklažen s njima. Ako je član obitelji bolestan, vaš šnaucer će cijeli dan ostati uz vas dok ne ozdravite. Zauvijek vijerni ne mogu zamisliti bolje mjesto nego biti kod kuće.
Sretan broj vašeg šnaucera je 15.

 

 

 

 

Lav patuljasti šnaucerLAV ( 23. srpnja – 22. kolovoza)


Vaš šnaucer voli biti u središtu pažnje. Malo je razmažen, ali može se očekivatati da će uvijek dobiti ono što hoće. Za vas će učiniti sve, te vas gledati sa divljenjem i obožavanjem.
Sretan broj vašeg šnaucera je 21.

 

 

 

 

 

 

Djevica patuljasti šnaucerDJEVICA (23. kolovoza – 22 rujna)


Vaš šnaucer je jako miroljubiv. Ako u vašem domu živi drugi pas on je spreman podijeliti svoje igračke s njim. Malo je izbirljiv što se tiče hrane, voli jesti određenu vrstu hrane. Želi biti hranjen u isto vrijeme.
Sretan broj vašeg šmnaucera je 19.

 

 

 

 

 

Vaga patuljasti šnaucerVAGA ( 23. Rujna – 23. listopada)


Vaš šnaucer ima nestašnu stranu. Morate paziti da to ne ode predaleko. On nikada ne želi ostati sam i učinite će sve što je potrebno samo da bude uključen u aktivnosti dvoje obitelji.
Sretni broj vašeg šnaucera je 25.

 

 

 

 

 

Škorpion patuljasti šnaucerŠKORPION (24 listopada – 21 studenog)


Vaš šnaucer je gospodar svoje domene, i voli raditi stvari na svoj način. On voli istraživati stvari na svoj vlastiti način i dovesti gospodara do „blaga“ kojeg je našao u nečijem smeću.
Sretan broj vašeg šnaucera je 1.

 

 

 

 

 

Strijelac patuljasti šnaucerSTRIJELAC (22 studenog – 21 prosinca)


Vaš šnaucer učiniti će sve za loptu. On čini sitnice koje ispunjuju i nasmijavaju obitelj. On obožava sve u obitelji jer njihova sreća njega ispunjuje.
Sretan broj vašeg šnaucera je 32.

 

 

 

 

 

Jarac patuljasti šnaucerJARAC (22 prosinca – 19 veljače)


Vaš šnaucer ima način da dobije ono što želi. Lako se trenira i to se isplati jer lako uči. On zna svoje mjesto u obitelja ali je jako uvjeren u sebe.
Sretan broj vašeg šnaucera je 4.

 

 

 

 

 

Vodenjak patuljasti pnaucerVODENJAK (20 siječnja – 18 veljače)


Vaš šnaucer želi smo IGRU, IGRU, IGRU! To je sve što želi učiniti. Ako ga zovete van nema vremena doći na poziv jer se mora igrati.
Sretan broj vašeg šnaucera je 18.

 

 

 

 

 

Riba patuljasti šnaucerRIBA ( 19. Veljače – 23 ožujka)


Vaš šnaucer obožava druženje sa drugim psima, a posebno igre u vodi. Obožava da ide na plažu ili vožnju brodom.
Sretan broj vašeg šnaucera je 26.

 

 

 

 

 

Photograph by Patuljasti šnaucer